DMM Sporthorses

Welkom op de website van DMM Sporthorses.

Op deze website vind je alle informatie over de activiteiten van de drie zussen in verschillende takken van de paardensport.

De belangrijkste activiteit is het geven van lessen aan ruiters op elk gewenst niveau en elke leeftijd. U kunt bij ons terecht voor het opleiden van uw pony/paard vanaf het zadelmak maken tot het uitbrengen op nationaal niveau in de spring- en dressuursport.


”Delen is vermenigvuldigen”

Demi, Maxime en Myla

Seperator
Paard

Over ons

DMM Sporthorses organiseert verschillende activiteiten. Houd onze facebook pagina in de gaten voor meer informatie. Dit zowel rij technisch activiteiten als ruiterfit coaching.

Hoef

Evenementen

Samen met de rijvereniging LR en PC Leeuwarden organiseren wij wedstrijden voor pony’s en paarden. Ook is het mogelijk om rijlessen te volgen via onze vereniging. Zie de website: www.lrpcleeuwarden.nl

Laars

Training

Voor zowel het africhten, uitbrengen en zadelmak maken van uw spring of dressuurpaard (ook friese paarden) kunt u contact met ons opnemen. Demi is werkzaam bij de KFPS aanlegtest op WB Stables.

Zadel

Netwerk

Dankzij ons netwerk kunnen wij u ook adviseren en begeleiden bij het kopen en/of verkopen van uw paard/pony. Zowel in de dressuur als in de springsport hebben wij een breed netwerk.

Seperator

Sponsoren